Lejligheder til leje med altan og central beliggenhed

Rummelig sydvendt altan med udsigt til åen
Det er stadig muligt at komme til at bo i en af de nye lejligheder ved Bygholm å. Alle lejligheder er udstyret med altan. Her kan du drikke en kop kaffe og samtidig nyde udsigten til Bygholm å eller dække op til en middag med vennerne. Altanerne vender mod syd ud til åen og er over 9 m2 store, så der god plads. Fra kælderen er der via elevatoren direkte adgang til alle etagerne.

Fire forskellige størrelser lejligheder
Lejlighederne har fire forskellige størrelser på mellem 75m2 og 110 m2. De største har fire værelser, mens lejlighederne på 75 m2 har to værelser. De øvrige er treværelses lejligheder. Alle lejligheder har et depotrum i kælderen.Se oversigten over de ledige lejligheder. Bemærk at alle p-pladser er udlejet.

Central beliggenhed i gåafstand til byen
Banegården ligger 5 minutters gang fra ejendommen, mens en gåtur ned på strøget tager ca. 10 minutter. Naturskønne områder befinder sig langs med åen for eksempel i retningen mod Bygholm Park som ligger 1,5 km fra ejendommen.


Privatlivet er bevaret også i stueetagen
Ejendommen har fem etager samt en kælder. Privatlivet er bevaret, også hvis du bor i stuen. Stueetagen er nemlig hævet en halv etage over grundniveauet, hvorfor forbipasserende ikke kan se direkte ind i lejligheden.