Lejligheder til leje med altan og central beliggenhed

Rummelig sydvendt altan med udsigt til åen
Vi bygger 25 lejligheder ved Bygholm å, som til foråret 2018 er klar til indflytning. Alle lejligheder er udstyret med altan. Her kan du drikke en kop kaffe og samtidig nyde udsigten til Bygholm å eller dække op til en middag med vennerne. Altanerne vender mod syd ud til åen og er over 9 m2 store, så der god plads. Fra kælderen hvor det er muligt at leje parkeringsplads er der via elevatoren direkte adgang til alle etagerne.

Fire forskellige størrelser lejligheder
Lejlighederne har fire forskellige størrelser på mellem 75m2 og 110 m2. De største har fire værelser, mens lejlighederne på 75 m2 har to værelser. De øvrige er treværelses lejligheder. Alle lejligheder har et depotrum i kælderen.

Udsigt til Bygholm å fra EgnsINVESTs kommende lejligheder i Horsens

Kontakt Trine Mellerup hvis du er interesseret i at vide mere og blive skrevet op til en lejlighed

Central beliggenhed i gåafstand til byen
Banegården ligger 5 minutters gang fra ejendommen, mens en gåtur ned på strøget tager ca. 10 minutter. Naturskønne områder befinder sig langs med åen for eksempel i retningen mod Bygholm Park som ligger 1,5 km fra ejendommen.


Privatlivet er bevaret også i stueetagen
Ejendommen får fem etager samt en kælder. Privatlivet er bevaret, også hvis du bor i stuen. Stueetagen er nemlig hævet en halv etage over grundniveauet, hvorfor forbipasserende ikke kan se direkte ind i lejligheden.