30 nye rækkehuse

Porteføljen i EgnsINVEST Danske Ejendomme er blevet udvidet med 30 nye rækkehuse.

EgnsINVEST har overtaget 30 rækkehuse den 1. oktober, hvoraf 27 er opført i Brædstrup og de øvrige tre i Funder Kirkeby. De er bygget i henholdsvis 2020 og 2021.

Beliggenhed i Brædstrup og Funder Kirkeby

Brædstrup er beliggende mellem Horsens og Silkeborg i et kuperet landskab med skove og søer tæt på byen. Den har et velfungerende handelsliv med caféer, et lokalt bryghus og flere specialbutikker. Et driftigt lokalt fællesskab, som sørger for, at gode idéer bliver til virkelighed, kendetegner byen. Det er den smukke Folkepark, der ligger midt i byen, et bevis på.

De 27 rækkehuse er placeret sammen med nyopførte parcelhuse i et nyt boligområde i den vestlige del af byen tæt ved Ring sø. Der er ikke andre rækkehuse i området.

Funder Kirkeby er en rolig landsby, som ligger ca. 9 km vest for Silkeborg i naturskønne omgivelser. Med kun 1,5 km til motorvejen er der let adgang til arbejdspladser i både Silkeborg og Aarhus. De tre rækkehuse er placeret i udkanten af byen.

Ring Søpark i Brædstrup

Rækkehuse i Funder Kirkeby

Rækkehuse med 3 værelser

Alle boliger er 3-værelses i et plan med et areal på 78-96 m2. De er indrettet med fokus på at lukke masser af lys ind i boligen og har derfor store vinduer samt hvide vægge og lofter i alle rum. De er indrettet med moderne HTH-køkken og gulvvarme. Ventilationsanlægget sørger for et behageligt indeklima.

Der hører en lille have samt en terrasse til hvert rækkehus samt parkeringspladser til to biler og et praktisk redskabsskur.

Lejesituationen

Alle boliger var udlejet ved overtagelsen. Lejen ligger på et fornuftigt niveau på godt 1000 kr. pr. m2 om året med regulering i januar. Der har været stor efterspørgsel efter de nye rækkehuse, hvor alle var reserveret før de stod færdige.

Selskabets medarbejdere i EgnsINVEST Danske Ejendomme ser frem til at byde de nye lejere velkommen. De vil gøre alt, hvad de kan for at yde en god service skabe et godt samarbejde.