Aktivitet i EgnsINVEST Danske Ejendomme, Lichtenbergsgade


Erhvervslejemål erstattes med nye lejligheder. Beboerne forkæles med gæsteværelse og blomsterbede. Se ledige lejligheder via en digital fremvisning.

Der er høj aktivitet i det danske ejendomsselskab, hvor der renoveres og bygges nyt. En af ejendommene i porteføljen gennemgår en løbende renovering, hvilket i 2020 blandt andet betød, at et tomt erhvervslejemål blev revet ned og nu er i gang med at blive erstattet af nye lejligheder. Der er tale om ejendommen på Lichtenbergsgade 4-10 i Horsens.

Gæsteværelse kan bookes gratis
Den løbende renovering betyder, at nye lejere i boligejendommen kan glæde sig over at flytte ind i en nyrenoveret bolig med nyt køkken og bad. Tillige har alle lejligheder i ejendommen en stor sydvestvendt altan. Som noget nyt har selskabet gjort ejendommen endnu mere attraktiv for lejerne ved at bygge et gæsteværelse med eget badeværelse i ejendommen, som lejerne kan booke gratis til deres overnattende gæster.

Blomsterbede til sommer
Denne sommer bliver der arbejdet med de udendørs arealer. Selskabet har nemlig planlagt at etablere blomsterbede på græsplænen foran ejendommen. Beboerne får noget pænt at kigge på, når kaffen eller aftensmaden skal nydes på altanen og insekterne få et ny levested.

Tjek www.danskeejendomme.nu
Omtalte ejendom har mange lejligheder og der sker derfor en jævnlig udskiftning. På selskabets hjemmeside, danskeejendomme.nu annonceres de ledige lejemål. Det er muligt at booke en fremvisning ved at ringe til EgnsINVEST Danske Ejendomme på tlf. 76 25 01 41. Under hele corona-nedlukningen har interesserede kunne få en digital fremvisning.