EgnsINVEST bygger lejligheder ved Bygholm å i Horsens


EgnsINVEST bygger 25 lejligheder, som forventes færdigt i foråret 2018.

Alle 25 lejligheder får udsigt til Bygholm å i Horsens. Der er tale om leje-lejligheder af høj kvalitet, og allerede nu kan interesserede lejere kontakte os og blive skrevet op til en bolig.

På udkig efter boligudlejningsejendomme
EgnsINVEST har i et stykke tid været på udkig efter boligudlejningsejendomme i større danske byer og blev i den sammenhæng introduceret for ejendomsprojektet i Blumersgade ved Bygholm å i Horsens. Hidtil har vi investeret i eksisterende boligejendomme, men vi synes også det er interessant selv at være med til at bygge og dermed kunne sætte vores eget præg på det, vi investerer i.

Udsigt til åen fra alle lejligheder
Beliggenheden langs med Bygholm å bliver udnyttet ved, at ejendommen bygges som tre sammensatte huse, der placeres lidt forskudt for hinanden og derved følger åens naturlige bugtning. Lejlighederne indrettes, så alle nye beboere kan nyde udsigten til vandet.

Oprettet liste med interesserede lejere
Vi oplever allerede en stor interesse for komme til at bo i nye lejligheder, når de engang er færdige, hvilket er yderst positiv. Til formålet har vi oprettet en liste, vores kommende lejere kan blive skrevet op på. Du kan læse mere om lejlighederne og få kontaktoplysningerne via linket under billedet.