Kom på venteliste til en ledig bolig


EgnsINVEST Danske Ejendommes har etableret en venteliste. Den kan potentielle lejere
skrive sig på, når går forgæves i deres søgen efter en ledig lejlighed.

Selskabets, der ejer boligejendomme i Horsens og Aarhus udlejer forskellige typer af lejligheder, som henvender sig til såvel unge som ældre, familier såvel som enlige. Ejendommene ligger i attraktive kvarterer, hvor det er populært at bo. Det har således ikke været vanskeligt at udleje lejlighederne.

EgnsINVEST Danske Ejendomme har derfor måtte skuffe flere potentielle lejere, som har spurgt, om vi havde en ledig lejlighed i den ene eller anden af vores ejendomme. For at imødekomme interessen har ejendomsselskabet derfor etableret en venteliste, som disse kontakter bliver henvist til. Listen er tilgængelig på EgnsINVEST Danske Ejendommes hjemmeside. Når selskabet får en ledig bolig, undersøger vi, om der er en lejer på listen, hvis behov og krav matcher det, den ledige lejlighed tilbyder.


Ejendommene i Aarhus er placeret på Trøjborg i gåafstand til såvel stranden som universitetet og med caféer, biograf og indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet. I den ene ejendom har selskabet udnyttet dele af tagetagen og bygget to nye lejligheder, som begge var lejet ud, før de var bygget færdig. Der hører en have til den anden ejendom, som frit kan benyttes af ejendommens beboere.

 

Ejendommene i Horsens er bygget med næsten 60 års mellemrum. Den ældste blev bygget som et såkaldt kollektivhus i slutningen af 1950’erne/starten af 1960’erne, mens den anden ejendom er et nybyggeri fra 2018, som EgnsINVEST Danske Ejendomme overtog nøglefærdigt. De to Horsens-ejendomme er begge beliggende få minutters gang fra banegården og det nye campus. I den nye ejendom er der parkering i kælderen under bygningen hvorfra der er elevator til alle etager. Den anden ejendom har gennemgået en omfattende renovering de seneste år, hvor blandt andet installationer, indgangspartier og låsesystemet er blevet udskiftet og moderniseret. Også i denne ejendom er der elevator fra kælderen til samtlige etager, mens der er parkering bagved huset.


Skriv dig på ventelisten