Serviceassistent med stor fleksibilitet

Vi søger en serviceassistent til en fast stilling på 25 timer, som skal arbejde tæt sammen med vores anden serviceassistent og vores kantineleder.

Dit job bliver hovedsageligt rengøring af vores hovedsæde i Horsens, men du skal også afløse i køkkenet ved ferie og sygdom. Herudover skal du kunne træde til i køkkenet på travle dage med mødeaktivitet i huset. Du skal derfor med godt humør kunne gribe opgaven at tilberede mad til 25-30 personer.

Arbejdsopgaver:

  • Sørge for at EgnsINVEST-huset på 1100 m2 altid fremtræder rent og præsentabelt.
  • Træde til i kantinen ved ferie og sygdom og ved diverse mødeaktiviteter.

Din nærmeste kollega sætter en ære i at holde rent fremfor at gøre rent, og vi forventer, at du har samme indstilling og kan se, hvor der er behov for en ekstra hånd. Det vil være en fordel, men ikke et krav, at du har erhvervserfaring med rengøring. Da din primære opgave bliver rengøring, forventer vi ikke, at du er uddannet kok, men blot, at du er vant til at tilberede mad og har et hygiejnebevis. Du bliver naturligvis sat grundigt ind i jobbet af vores anden serviceassistent, og vores kantineleder sørger for, at du bliver tryg ved opgaverne i køkkenet.

Vi synes det er væsentligt, at du er synlig i organisationen, derfor foregår alt rengøring på hverdage i dagtimerne. Frihed under ansvar, en venlig og lødig tone samt fortrolighed vægter EgnsINVEST særdeles højt, derfor er det vigtigt, at du har sans for at fornemme stemningen i huset.

Vi tilbyder:

  • Et afvekslende job, hvor du selv kan være med til at planlægge din arbejdsdag.
  • God pensionsordning, sundhedsforsikring m.v.
  • Kantineordning med formiddagskaffe og frisktilberedt frokost

EgnsINVEST ligger i Horsens fem minutters gang fra banegården. Din arbejdstid skal fordeles fra mandag til fredag, når kontoret er åben. To dage om ugen skal du kunne møde kl. 6.30.

Hvis du er vores nye kollega, så send en kortfattet ansøgning og dit CV til hr@egnsinvest.dk, skriv ”Serviceassistent” i emnelinjen. Eventuelle spørgsmål rettes til HR-chef Ulla Sørensen (tlf.: 76 25 01 54). Ansøgningsfrist er den 16. maj 2021.

 

Se stillingsopslaget.