Ledige stillinger

Det er altid med stor fornøjelse, når vi oplever at dygtige personer har lyst til at bruge deres kompetencer i EgnsINVEST. 
Selvom vi ikke har et ledigt job lige nu, gemmer vi gerne din ansøgning, hvis du tillader det.

Vi har for øjeblikket ingen ledige stillinger, men det skal ikke afholde dig fra søge uopfordret, hvis du mener, du har nogle kompetencer at tilbyde.

Kompetencer inden for drift og administration af ejendomme, byggeri og vedligeholdelse med gode tyskkundskaber er altid interessante i EgnsINVEST

EgnsINVEST sætter pris på selvstændige, engagerede og motiverede medarbejdere. Når vi udvælger en person til et job, vurderer vi selvfølgelig, om de faglige egenskaber matcher jobbet, men de personlige egenskaber, herunder samarbejdsevner, er det, vi vægter allerhøjest.

Vi tilbyder en moderne og velfungerende arbejdsplads, der vil være blandt de bedste. Vi tilbyder endvidere en overskuelig organisation, hvor din indsats vil være synlig og værdsat. EgnsINVEST arbejder under Standardoverenskomsten mellem Finansforbundet og Finanssektorens Arbejdsgiverforening.

Når du søger et job hos os, eller sender en uopfordret ansøgning bestræber vi os på at give dig svar inden for få dage. 

Hvis vi synes, du er en interessant profil, gemmer EgnsINVEST din ansøgning i seks måneder. Såfremt der i den periode skulle blive et job ledigt, som matcher din profil, kontakter vi dig. Hvis du giver et udtrykkeligt samtykke, kan vi gemme din ansøgning i længere tid. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke, hvorefter dine oplysninger vil blive slettet.

Send ansøgningen og dit CV til HR@egnsinvest.dk