Trainee - ejendomsadministrator

Vil du gerne skifte karriere og prøve noget andet, eller er du klar til at teste teorierne fra studiet af i virkeligheden, så kan du være vores nye ejendomsadministrator-trainee.

Trainee - EgnsINVEST ejendomsadministration

EgnsINVEST vokser, og vi søger en trainee, der brænder for at lære ejendomsbranchen at kende. Det vil foregå ved, at du hjælper med at administrere vores ejendomme. Ejendommene ligger blandt andet i Horsens og Aarhus, og der er primært tale om boligudlejningsejendomme.

Som ejendomsadministrator-trainee bliver du grundigt introduceret til de arbejdsopgaver, som en ejendomsadministrator løser. Den vigtigste handler om at yde god service til vores beboere. Det er derfor vigtigt, at du har et stor hjælpsomhedsgen, som kommer til udtryk både i telefonen, og når du i øvrigt taler med beboerne. Ligeledes skal du synes, det er en sjov udfordring at finde løsninger på alle mulige typer af opgaver. En væsentlig del af driften foregår via it-systemet, Unik, hvilket vores trainee naturligvis skal lære at bruge. En del kommunikation foregår skriftligt. Vi forventer derfor, at du kan formulere dig på dansk både mundtligt og skriftligt. Hvis du tillige kan tale og skrive engelsk, vil det være en fordel.

Vi forestiller os, at du i dag arbejder som advokatsekretær, bankassistent, hotelreceptionist eller noget helt fjerde og drømmer om at skifte karrierespor. Alternativt, at du har læst Finansbacheloruddannelsen med speciale i ejendomme og nu skal i gang med karrieren. Det er vigtigt, at du tør tage ansvar og forstår, at vi kun lykkes ved at hjælpe hinanden.

 

Som medarbejder i EgnsINVEST får du nogle attraktive ansættelsesvilkår, der udover løn og pension, indeholder sundhedsforsikring, kantineordning, særlige fridage m.v. Der er tale om et fuldtidsjob på 37 timer om ugen. Et traineeforløb varer 12 måneder inkl. ferie og andre fridage. Stillingen er derfor i udgangspunktet tidsbegrænset til et år.

Hvis du er vores trainee i ejendomsadministration, så:

Hvis du har spørgsmål til stillingen, vil Trine Dueholm Mellerup (tlf.: 76 25 01 42) svare på dem.