EgnsINVEST tilbyder ydelser inden for ejendomme og boligudlejning i Danmark

EgnsINVEST er interesseret i at skabe værditilvækst, også i dine forretninger. Vi arbejder i dag med ejendomme og boligudlejning, men har også erfaringer fra andre brancher.

Værditilvækst i din forretning gennem langsigtet samarbejde
EgnsINVESTs tilgang er gennem langsigtede samarbejder at optimere de forretninger, vi får ansvaret for. Det gør EgnsINVEST ved at sætte kompetencer i spil på tværs af faggrupper internt i EgnsINVEST, men også gennem samarbejder eksternt. Vi har således et veludbygget netværk af samarbejdspartnere og rådgivere. Målet er at skabe værditilvækst hos aktionærer og kunder på både kort og langt sigt.


Mange års erfaringer på ejendomsmarkedet i Berlin
EgnsINVEST kender ejendomsmarkedet i Berlin særdeles godt, da vi i mange år har drevet og udviklet de to ejendomsselskaber EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S og EgnsINVEST Tyske Ejendomme A/S. Vi arbejder for øjeblikket på at udvide selskabernes porteføljer ved at investere i flere ejendomme i Berlin. EgnsINVEST har i øvrigt selv købt væsentlige aktieposter i begge ejendomsselskaber.

 

 

Det danske ejendomsmarked
Det danske ejendomsmarked arbejder EgnsINVEST også på. I de seneste par år har vi opbygget en portefølje af, velbeliggende boligudlejningsejendomme i Aarhus og Horsens.

Nye forretninger er velkomne
Muligheden for at udnytte husets kompetencer til at få nye forretninger til at vokse og udvikle sig er EgnsINVEST konstant på udkig efter. Særligt nye forretninger inden for ejendomme kan drage fordel af det miks af ydelser, huset kan tilbyde. Vi er derfor åbne over for henvendelser med dette sigte og går gerne ind i en mere uddybende dialog om, hvordan et samarbejde kunne fungere til glæde for begge parter.

Kontakt EgnsINVEST pr. e-mail eller pr. telefon: 7625 0146. Eller find evt. den rette medarbejder.