Hvad kan vi tilbyde din forretning?

EgnsINVEST er interesseret i at skabe værditilvækst i vores nuværende, men også i nye forretninger. Vi arbejder i dag med ejendomme, men har også erfaringer fra andre brancher.

Værditilvækst gennem langsigtede samarbejder
Vores tilgang er gennem langsigtede samarbejder at optimere de forretninger, vi får ansvaret for. Det gør vi ved at sætte vores kompetencer i spil på tværs af faggrupper internt i EgnsINVEST, men også ved at samarbejde med nogen, der har andre kompetencer end vores. Vi har således et meget veludbygget netværk af samarbejdspartnere og rådgivere. Målet er at skabe værditilvækst hos aktionærer og kunder på både kort og langt sigt.

Mange års erfaringer på ejendomsmarkedet i Berlin
Vi kender ejendomsmarkedet i Berlin særdeles godt, da vi i 10 år har drevet og udviklet de to ejendomsselskaber EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S og EgnsINVEST Tyske Ejendomme A/S. Vi arbejder for øjeblikket på at udvide selskabernes porteføljer ved at investere i 

flere ejendomme i Berlin. Vi har i øvrigt investeret væsentlige poster i begge ejendomsselskaber.

Det danske ejendomsmarked
Det danske ejendomsmarked arbejder vi også på. For øjeblikket er vi i proces med at opbygge en portefølje af, velbeliggende boligudlejningsejendomme i større danske byer.

 

Nye forretninger er velkomne
Muligheden for at udnytte husets kompetencer til at få nye forretninger til at vokse og udvikle sig er EgnsINVEST konstant på udkig efter. Særligt nye forretninger inden for ejendomme kan drage fordel af det miks af ydelser, huset kan tilbyde. Vi er derfor åbne over for henvendelser med dette sigte og går gerne ind i en mere uddybende dialog om, hvordan et samarbejde kunne fungere til glæde for begge parter.


Kontakt EgnsINVEST pr. e-mail eller pr. telefon: 7625 0146. Eller find evt. den rette medarbejder.